fbpx
Shkova te djali me bujtë një natë më detyruan të iku nga aty ne 4 të mëngjesit, nusja e tijë nuk me bëri bukë as jastak e jorgan nuk më dha, zingjirin që ja kam dhanë e kputi dhe vetëm qeshte…

Shkova te djali me bujtë një natë, më detyruan të iku nga aty ne 4 të mëngjesit, nusja e tijë nuk me bëri bukë as jastak e jorgan nuk më dha, zingjirin që ja kam dhanë e kputi dhe vetëm qeshte…

Përshëndetje, anonim ju lutem.Sikur shumë nga antarë tjerë të këtij grupi, edhe…