Thenie te jetes

Thenie te jetes

Thenie te jetes –

Njerëzit po nthenie te jetesdjekin paratë, jo lumturinë. Kur ndjek paratë, do të humbësh. Thjesht, do të humbësh. Edhe nëse i fiton paratë, nuk do të jesh i lumtur.

 

 

 

thenie te jetesNe jemi ajo çfarë bëjmë në mënyrë të përsëritur; shkëlqesia, pra, nuk është një akt, por një shprehi.

 

 

 

 

thenie te jetesNjë nga gjërat e aktrimit është se të lejon që të jetosh jetën e njerëzve të tjerë, pa pasur nevojë të paguash çmimin.

 

 

 

thenie te jetesNjeriu mëson dy gjërat më të mëdha në jetë, kurrë mos ua ktheni shpinën miqve tuaj, dhe gjithmonë mbajeni mbyllur gojën.

 

 

 

thenie te jetesNe kurrë nuk duhet të kemi frikë të shkojmë tepër larg, sepse e vërteta qëndron përtej.

 

 

 

histori te jetesAshtu si qiriu nuk mund të digjet pa flakë, njerëzit nuk mund të jetojnë pa një jetë shpirtërore.

 

 

 

 

————————————————————————————————————————————————–

thenie te jetes