fbpx
Jam tregu shum i lige qe skam mujte me mbrojte nusen time nga nana dhe motrat e mija, ma ka mar çiken dhe u martu me tjetrin e ka qit zoti me shebetore ne shtepi, gruja dhe qika jem ma bani hallall qe kam leju me ju hup...

Jam tregu shum i lige qe skam mujte me mbrojte nusen time nga nana dhe motrat e mija, ma ka mar çiken dhe u martu me tjetrin e ka qit zoti me shebetore ne shtepi, gruja dhe qika jem ma bani hallall qe kam leju me ju hup…

Jam tregu shum i lige qe skam mujte me mbrojte nusen time…