Ju luta Zotit "Nëse jemi për njëri-tjetrin na tako, por nëse nuk jemi atëherë të përgjerohem mos na tako dot sot"! | Histori Të Jetës

Nëse jemi për njëri-tjetrin

Ju luta Zotit “Nëse jemi për njëri-tjetrin na tako, por nëse nuk jemi atëherë të përgjerohem mos na tako dot sot”!

Ju luta Zotit “Nëse jemi për njëri-tjetrin na tako, por nëse nuk jemi atëherë të përgjerohem mos na tako dot sot”! – Jam një djalë tani me 30 vjeçar nga Kosova, që e desha një vajzë në Kosove neve na ndanin qytetet, mirëpo kam një ngjarje të thjeshtë për të treguar me në në fundë të kësaj ngjarje do të gjindet pyetja mbrenda saj e që më pastaj ju të më jepni një përgjigje sa me të sinqert e me të drejtë. Dhe poashtu me falni nëse kamë bërë ndonjë gabim drejtëshkrimore. Ju faliminderit për mirëkuptim. Në fillim kur u njoftuam, u njoftuam në internet si gjithë që ja shofin hajrin por dhe unë isha një ndër ta që ia shohin sherrin fbs. U njoftuam dhe biseduam gjërë e gjatë në Msn nëse e mbani mend në ato kohë sa ishte gjallë edhe msn-ja, më pastaj mbas bisedime në fund të muajve të fillimit të vitit erdhi dhe çasti për t’u takuar, dhe gjatë bisedave në fb e msn vëreja që nuk po shkon diçka në rregull dhe pastaj zbuloja çdo herë e më shumë gjëra që nuk më pëlqenin tek ajo, sepse ajo u prezentua me emër krejtësishtë tjetër, me vite të ndrysheme dhe me kualifikime të tjera, mirëpo unë si djal i sinqertë nuk flisja asgjë tjetër veç se të vërtetën, mirëpo zemra më thoshtë që diçka është duke ndodhur aty, dhe besoni që në takimin e gjysmë muajit u ngrita një ditë mëngjesi të falem dhe pastaj të shkoj në Prishtin në takimin e parë dhe gjeni dot çfarë u luta? Lutja ishte kjo: Ja ALL-LLAH, në qoftë se unë dhe ajo vajza jemi për njëri-tjetrin na tako, por në qoftë se nuk jemi atëherë të përgjerohem mos na tako dot sot. dhe u ngrita dhe shkova në Prishtin që nga ora 8 e gjys dhe dej në ora 9 kam prit dhe nuk erdhi dot në takim, pastaj u ktheva në qytetin tim dhe rrija e prisja duke menduar pse vallë kështu? ajo nuk u lajmronte në telefonatat e mia. E dhimbeshme apo jo, jo nuk është e dhimbëshme kjo çfarë më ka ndodhur sepse prisni dhe pakëz, duroni e lexoni keni akoma për të parë edhe më shumë gjërash interesante…. Po në atë mbrëmje të asaj dite filuan të më vinin sms e saja në telefon e në msn dhe në fb poashtu, duke më kerkuar falje dhe duke u arsyetuar se e kishte goditur një fatëkeqësi. Sigurisht ndoshta dikushi po thotë që in’shaALLAH ja ka falë, e dikush thotë që in’shaALLAH s’ja ka falë, por me t’vërtetë ia fala sepse unë si nje djalë i sinqertë dhe i drejtë që jam munduar gjithemon të jem, edhe ia fala e ja dhashë edhe rastin e dytë, mirepo nuk është e gjitha kjo, ky rastë i fundit, edhe sot e asaj dite ende shumë e shumë raste të tjera ia kemi dhënë njëri-tjetrit dhe vazhdojmë ende kështu dhe pse tani me konflikte, dhe kështu me prezantime tjera vazhdoi dhe më tutje gjërë deri dikun përafërsishtë 7 a 8 muaj gjërë sa e zbulova disa gjëra me rëndësi, por nuk ishte fundi ketu, ende kishte sekrete ajo, ende po mbante gjëra fshehur, por e di qe disa thoni se sikur të isha unë s’do ia falja dot kurr, do e dërgoja që në rastin e parë ne Rrs, mirëpo besomni, që edhe unë kam thënë ashtu për të tjerët për gjërat e tyre kejtësishtë të ndryshme nga ngjarja ime gjërsa unë ende nuk po mundem, dhe kur kam dasht të ndahem përfundimishtë nga kjo dashuri e dështuar, kemi bërë ca gabime trashanike unë dhe ajo, pastaj, gjërë në diten e vdekjes une endë do të vazhdoj të jem me atë an ipse dashuria ndaj saj me ka humbur plotesishtë, ani pse nganjëherë shikoj vajza tjera, ani pse unë dëshiroj të dashurojë një tjetër, por fakti që ekziston nje ALL-LLAH për hatër TIJ s’dua të ndahem nga ajo, kam bërë mëkate me të dhe të ndahem nga ajo s’kam ndërmend, edhe pse po kemi vazhdimisht probleme të ndryshme pa dallim ngjyren shijen madhësin kohën vendin e problemeve tona, por unë ende vazhdoj të jem me atë, gjërsa unë nuk e dua dhe nuk dëshiroj që të hyj në mëkate më të mëdhaja që të ndahem nga jo po e sakrifikoj vetëvetën time për të, asaj ende i them që Të DUA dhe ndoshta ajo më dashuron edhe pse ende ajo vazhdon që të më mbajë disa sekrete por betohem në ZOT që kur jam bindur që ajo po mban sekrete tek mbas 2 vitesh kam filluar të mbajë sekrete jo më shumë se ajo dhe jo më shumë se sekrete që s’duhet të i idij askush, mirëpo ajo mban sekrete që dhondurtë e saja i dijnë e unë nuk bënë të i dij, kujshia e saj i din e unë s’bënë të i dij, ndërsa une i mbaj sekretet që s’i di askush pos ALL-LLAHUT xh.sh. dhe kshtu me radhë, tani më që aq shumë po kemi problem sa që si shqiptarë kemi filuar dhe të ofendojmë aq rëndë sa që menjehere me pastaj mbrenda ditës sërishë pajtohemi. Ju faliminderit që e lexuat, por këto ishin vetëm pakë probleme që kisha nevoj që të i tregoja dokujt… an ipse unë asaj i kushtoj poezi e i rregulloj fotografish me dizajne të ndryshme, mirëpo unë nuk po e dua por po e sakrifikoj vetën time për të. Andaj ju falimidnerit e ALL-LLAHU ju shpërbleftë për mundin tuaj që e lexuat këtë ngjarje edhe pse ka ende shumë për të shkruar por më shumë spo e vazhdoj por tani poi jap fund. I mirëpres edhe kritikat edhe ofendimet edhe lavdatat edhe sygjerimet që të gjitha. I qofshit amamnet ALL-LLAHUT e qofsha unë i fundit qe e sakrifikoj vetën për një dashuri të deshtume.