E pyeta Burrin "Trego drejt gjate këtyre viteve a me ke tradhetuar ndonjeher" Ai tha "vetëm kur..." | Histori Të Jetës

E pyeta Burrin

E pyeta Burrin “Trego drejt gjate këtyre viteve a me ke tradhetuar ndonjeher” Ai tha “vetëm kur…”

E pyeta Burrin “Trego drejt gjate këtyre viteve a me ke tradhetuar ndonjeher” Ai tha “vetëm kur…” – Përshëndetje per te gjithë lexuesit e kësaj faqe histori te jetës vendosa edhe unë te marr inciativen te shkruaj per historinë time sepse kam shumë nevoj per këshillat e juaja te dashur lexues..Jam 28 vjeqare jam martuar qe 4 vite e kemi një fëmije një engjull te vogel i cili sapo ka mbushur një vit lidhja ime me bashkëshortin ka qene e mire deri me tani nuk kemi pasur telashe gjate 4 viteve jetese se bashku mirpo ka qe dy muaj un kam filluar te dyshoj se diqka nuk është ne rregull me bashkëshortin tim pasi qe me rri pak si anash dhe nuk i ka fjalët si i kishte me herët një nate po bënim bised qetësisht me te dhe i thash po dua ta di se qka nuk është ne rregull me ty pasi qe kam filluar ta shoh se diqka nuk është ne rregull sepse nuk jane gjerat si me herët mes nesh teksa po bënim bised me te un e pyeta thash pash Allahun me trego drejt gjate këtyre viteve sa jemi bashk a me ke tradhetuar ndonjeher dhe aj mu përgjigj tha vetëm një her ka ndodh tradhtija ndaj teje prej se jemi martuar nuk i besova fjalëve te tij pasi qe isha ne gjendje te futja dorën ne zjarr per te sepse kurr skam besu qe mundet mem tradhtu bashkëshorti imm sepse ne me dashuri jemi martuar me pëlqimin e njeri tjetrit plus i fal 5 vakte namaz asnjeher sme ka dhen shkak per te dyshuar ne te me herët mirpo paska ndodh prej asaj dite qe e kam marr vesh te vërteten se me paska tradhtuar me një femër tjetër edhe pse ky thot se kjo ka ndodh vetëm njeher un kam filluar te mos i besoj me asgjë dhe se gjerat mes meje edhe tij kan ndryshuar shumë sepse un nuk mund te mos mendoj per ate tradheti qe e paska bere tani mendja me rri vetëm tek tradhetit e tij nuk po mundem ti besoj me asgjë..jam shumë ne dilem te dashur lexues sepse mes meje dhe tij është engjulli jone i cili nuk ka faj per tradhetit e babait te tij ta marr fëmijën e te ndahem nga ky nuk mundem sepse nuk e kam menduar asnjeher qe fëmija im te rritet pa Baba mirpo as me te sma ben zemra me te rri sepse nuk i besoj me ….ndersa ky me thot se ka ndodhur vetëm një her e nuk ndodh prap jam ne dilem shumë te madhe nuk e di qka te bej apo si te veproj me ketë situate qe jam tani …kam shumë nevoj per këshillat e juaja te dashur lexues sepse kam filluar ti vuaj pasojat qe tani sepse asnjeher ne jete nuk jam zhgënjyer kaq shumëë .