A duhet ti tregoj babit se nje nate kur isha ne banjo ndegjoja mamin duke biseduar me

A duhet ti tregoj babit se nje nate kur isha ne banjo ndegjoja mamin duke biseduar me…!

A duhet ti tregoj babit se nje nate kur isha ne banjo ndegjoja mamin duke biseduar me – “Nëse mundeni të më jepni një mendim edhe për historinë time. Jam 17 vjeçe e kam lindur në Kukës.Para pak netësh zbulova se mami im ja dredh babit. Dhe e mësova krejt rastësisht, sepse mamin e dija ëngjëllin e kësaj toke.Isha duek fjetur në dhomën time, kur…
më del gjumi për të pirë ujë sepse kisha shumë etje.Ne jetojmë në Itali dhe babi punon edhe turni i tretë. Atë natë babi nuk ishte në shtëpi, ishte në punë.Duke ecur nëpër korridor, ishte ora 2 e natës besoj, dëgjoj zërin e mamit, mendova se është kthyer babi dhe nis të afrohem për nga dhoma e tyre.Kur u afrova kuptova se mami po fliste në telefon, e nuk ishte në dhomë siç më dukej mua, por ishte mbyllur në banjo.U afrova dhe dëgjohej gjithçka. E nisa të përgjoj instiktivisht sepse më bëri shumë përshtypje.E dëgjoja nga oshëtima që bënte zëri edhe i atij që ishte mashkull. E mami im qeshte, por fjalët e atij nuk i kapa shumë mirë.Mami nuk ka as shokë, as vëlla që të themi dikush nga fisi. Pastaj në orën 2 të natës s’ka kuptim.Bëra një zhurmë në korridor kastile dhe mami doli. Unë nisa të afrohem për në banjë dhe i thashë pse zgjuar, më tha që bëri dush.Jam e bindur që mami flet me një burrë tjetër.Tani nuk e di se çfarë të bëj dhe ndihem keq. Çfarë duhet të bëj? Si duhet të sillesh tani? Më ndihmoni… A duhet ti tregoj babit se nje nate kur isha ne banjo ndegjoja mamin duke biseduar me