fbpx
Rreth Nesh

Rreth Nesh

Histori Te Jetes – Rreth Nesh

histori te jetes

Synimi jone

Synimi i stafit “Histori Te Jetes” eshte qe te ju ndihmoje njerezve ne zgjidhjen e problemeve personale me ane te keshillave qe jepen ne pjesen e komenteve te faqes zyrtare ne facebook. Duke marre parasysh qe secili nga ne ka probleme nga me te ndryshmet, dhe duke marre parasysh qe secili ka nevoje te shprehe veten ne menyre anonime, kemi vendosur qe te gjitha historite te postohen ne menyre anonime.

Stafi jone

Stafi i faqes “Histori Te Jetes” perbehet nga nje numer i madh i njerezve, qe punojne vazhdimisht dhe ne menyre te perkushtuar per te plotesuar nevojat dhe deshirat e secilit prej fansave tone ne faqen zyrtare ne facebook.

Hapat e ardhshem

Si faqja e vetme e ketij lloji ne trevat shqiptare, synimi jone eshte qe te perfshijme te gjithe Shqiptaret ne kete website dhe per te ndare historite, mendimet dhe keshillat e gjithesecilit prej nesh.