fbpx

Vjehrra me qiti hapa ne ushqim per ta humbur beben, kur erdha nga spitali e kapi drurin dhe me ka...

Vjehrra me qiti hapa ne ushqim per ta humbur beben, kur erdha nga spitali e kapi drurin dhe me ka…


Vjehrra me qiti hapa ne ushqim per ta humbur beben, kur erdha nga spitali e kapi drurin dhe me ka…-Dua të shkruaje pre jetë time.Jam një nënë shumë e mrekullueshme,dua të jetë anonimeJu lutem.Kamë dhe një vajze.Isha jetimë nëna dhe babai me kishin len të vogel.Vendosa të me martohet me msite me një djalë nga Makedonija.Ai me genjeu kishte qenë i martuar dy herë dhe kishe pasues një vaze me atë tjere.Vendosa të martoja me brtitshi motra është i mirë unë enkuptova se ai nuke shte për mu.Po kurë umartova në familje e ty ishin pa nda kiste dhe dy vllezer të tjerë në shpije.Unë enpranova tetë time ashtu se isha jetime.Nuk me donte askush.Di muajve e kalua mire pore pastrues vjene një komshi eaty djali dhe mua mi tregonë të gjitha të fshejate aty mua rrënojë bota mbi kokë unë kisha dy muajve martesë nuke kuptova se çfarë ndodhin me me kishte ranë të fikte kishin marrë doktorri kurë sime thotë vetë mua kë mbetur shtatëzënë qfare të boja nuke Edi nuke fola fare për hirë të fëmijës që kisha në barke kurë emërore veshte vjerra ajo nisë ti brtisi burri unë enkuptova se ajo nuke me dome mua më rifitoni me të jepni kokrra t’a nxjerri fmine unë nuke pranova po ajo mikishte future në ushqime unë e dëgjova ku po folte me goca te e veta dhe i thoshte emërova këtë pune unë u smura shume dhe menjeherë shkova në spitale dhe më thotë drejtoreshë kë pi ilaqet Kundrra shtatëzanisë unë i thashë jo ajo me morri pa manxjerre fmine unë menje herë morra motrës dhe i tregova po shkurtojë me morri dhe burri dhe më sjellë me Shqipëri ktu me një herë më shtruar në spitalin dhe nuke jetojë fëmija ime unë shkova te burri unë e mrziture shumë ata nuke me doi vjerra me kunat unë ju tregova të gjitha ginjeshtrate që mi kishin bërë mua unë kamë voture shume uquane e me gjuhë të gjithë vetë burri shikonte ato me rrefshine mua ma qanë kokë me drurë unë nuke mundja të ecja fare nga emoragjija erdhi motra me mori mua unë vendosa të mose kthehet ma pore burri me lute zotin unë vendosa për burri shkova kalua me mirë 6mua mbeta shtatzënë prapë me një vaze me ekame dhe sotë ato me rritni dhe pse isha prapë shtatzënë burri jo kunetni me tjerrje unë vendosa të hikja dhe Elinda vaze në Shqipëri po burri folte me mua s’donte vaze po vjerra nuke s’donte vaze dhe asë mua kurrë nuke me blente asë gjë me thotë do marrë grue tjetë që kalasë djali nënë e vaze tjetre unë kamë future shume ju lutem me ndihmoni baba e qojë vaze te babai i vetë po ajo nuke me dome mua fare unë po vuajë shumë se jamë rritë vetë jetimë nuke kamë quaj me me duruare me ka 8vjete se po vuajë shumë ja 45 vjeqe nuke Po mundë me ju lutem me dihmo i qfare të bojë për goce tyme që ajo mose të voaje si unë julute more me tallni unë isha jetye pa prindër nuke kamë ushqimet qer goce smunde të durojë me vjerra me kërko prapë pore unë nuke mundë me julute me ndihmoni isha në shtatore për ditëlindje e goce atje ekalua mirë pore pasë dytë uquane të merrafi mua une qava edhe ika pre goce për hirë të goce shkova se e kame rritë vetë me vëllanë goce dhe e kame edukuara e para e gjithë shkollë është goca ime julute anoni po vuajë jamë vetë një jetë ko është historia ime julute me ndihmoni afër të bojë për goce tyme që të jetë e lumtur ju mose me tallni jeta ime është file ju lutem anonime.

';