Vajzen e kam lene te burri, djalin e kam mare dhe jam martuar ne KS me nje te martuar, me gruan e tij bisedoj por nuk jemi ne nje... | Histori Të Jetës
Vajzen e kam lene te burri, djalin e kam mare dhe jam martuar ne KS me nje te martuar, me gruan e tij bisedoj por nuk jemi ne nje...

Vajzen e kam lene te burri, djalin e kam mare dhe jam martuar ne KS me nje te martuar, me gruan e tij bisedoj por nuk jemi ne nje…

Vajzen e kam lene te burri, djalin e kam mare dhe jam martuar ne KS me nje te martuar, me gruan e tij bisedoj por nuk jemi ne nje…-Jam djekse e faqes tede dhe kam digjuar shum ostori te trishta po dhe te bukura ne femrat me duket se lidemi per vuajtje.Kam qen nje vajz shum e vujtur si te babaji dhe e martuar ke pridrit vuaja ga gjedja ikonomoke.Kam qen 17 vjece kur jam martu me martu pridrit me nje djal pa njojtur aji kaqen kurbet ka qen njher i martuar njer un skam qen e martuar pranova te martohesha se ish kurbet dhe thash do jem mir si me lek dhe me te se me tregonin fjal te mira per te.Dhe bem pelqimin me fotografi jemi pelqy si aji nuk vite dot shiperi se skish dekumeta.Jam ber nuse sa teme shikonin pridrit me roba te bardha te djelen jam ber nuse pa dheder te henen jam nis per greqi ne kemb brita greqi.Ne fillim me te shkonte zhdo gje regull rash shtatzane bera nje vajz kam qen e lumtur pastaj bas 6vitesh rash shtatzane me erdhi djali aty dryshuan gjicka.Aji meresh me femra nuk vite shpi ter naten fidhoji xhelozi per mu dhe ziheshim para femive me refte femit qanin tani jam 35 vjece kam duruar 10 vite kete istorin me te thash do shtrohet se kam femit mos ti le para 5 viteve jam dar zduroja me mora femit dhe ika ga aji kapa pun greqi baja nje grua plak dhe femit me vete.Dhe denja 2 vjet keshu duhesh te vija shiperi se po me vdiste babi kisha pes vjet se kisha par dekumeta skisha per te kethyrer shiperi ish e let po per tuvajtur greqi ishte veshtir.Vajzen elash ke aji tha aji ada baj un sa tevish un mora djalin me vete erdha shiperi se gjeta babin gjadh ube ceremonija eti me von fidhuan problemet me nusen e vdhajit dhe me vdhan nuk tebajm neshpi ne ik kuduash me femi jam detyruar kapa sjpi me qira dhe pun dhe djalin ekisha me vete.Nuk ja dilja dot meqira me tegren metepir me djalin ne shkodh.Njedit takova nje kushurir ja tregova istorin time dhe me thot un tani po shkoj kosov per tepunuar ti perse nuk vin te punosh ajo punote nje lokal dasmash ne guzhin dhe un su mejdova fare ika direkt me te thash do punoj na nje muaj dhe doiki greqi.Erdha kosov djalin ekisha len shiperi ajo kosov bashk jetote me nje djal kur erdha ketu ata me njoftuan me nje shokun e tyre.Aji shum me dimote un kisha nevoj per dim aji ishte shum me imath ga mosha ime.Kish pas grua femi ne shpi dhe nje tjeter qe bashk jetote me te ishin neje shpi un zdija dhe kur mora vesh jam dar po aji ish dashuru aq shum memu sa ila grat dhe erdhi jetoji me mu ikam then mos iler femit pa idimuar dhe un idimoj femit eti ika te ritur te martuar po me respektojn dhe me grun eti flas po sjemi njenje shpi.Tani kam nje djal nje vjec me te mora dhe djalin qe kisha ke mami dhe jetojm bashk ne fidhim mir po tani fidjoji te shkoj neper klube naten te pi dhe te sidhet keq ne shpi.