Spo ma respekton burri djalin se ai eshte katolik e djali musliman... | Histori Të Jetës

Spo ma respekton burri djalin se ai eshte katolik e djali musliman…

Spo ma respekton burri djalin se ai eshte katolik e djali musliman… – Mimramra jammm ajo prap qe shkruu qe Jam Martu Me Katholik deshtaa meju thann Ju falenderojj per ofendime e juaj por Un kam desht veq menimin ejuaj medit qka tkishit BA nven teminn SE ky Katholik nukk po ma respekton djalinn per ofenthal makan vazhdu vetem ni vjet edhe SPÖ di SA me duruu amu kthu Kosov. A menejt ktuu SE kta gjermant nuk Jan nisoj si na t’kosoves edhe Un djalin nuk e lejoj kerkush mema Reh Öse MOS me respektu SE ky pak sher amo fmi ma Nuk podi qa meba knej mu kthy kosov nuk mpranojn familja dhe knej AS spo muj me duru SE un qe 6 jav kam ardh ne Germani po nuk Jan Rahatt hiqqq Ju lutna ma jepni Ni mendim Te juaj e MOS um ofendoni Se nuk ekam BA pi qefit sicili nan osht ngjendje per evlad edhe shpirtin me dhan Amo SE thajn zoti kon Edo e sprovon Me rogen e tij jem tuj jetu edhe pse blen kajher omelcinaa imshef edhe ja ndalon djalit MOS mehanger omelcina shpesh her ithot djalit tishe kan ijemi tkisha Reh niher po nuk guzon sepse e mys un kam HEK per too edhe nuk e lejoj mema Reh djalin kushdo qoft un kam ardh GER per djal me pas ni jet mat mir e para 1/jave kem BA fjal sebeb djalit e thira Familien edhe ATA me than nese kthehesh kosov shpi tem ski mehi por apet edhe mu kthy nuk shkoj at shtepi kur SE ndit sodit kur po martohet vlauu nuk PE njifke AS prind AS motren gjithkuj ikam ndimu po un ndim pi kerkujt nuk kam dhe shpesh her rinn veq me mrolla ekam BA men me ik dikun shum larg por me dhimet djali nkit dimerr me munu un rog ktu nuk mar ne GER krejt jamm ndor kti katolikit nese mduhet diqka duhet mi lyp pare edhe mnjek permas thuti pi iki dikunn ri mrana si nburgg sdal kerkunn veq djalin e qes pak jasht SA me mar ajr ndrysh jo SE katun jem per me dal qytet duhett me pagu buss shum Keq jom Mfalni nashta e zgjataa por mkishit ndimu mema dhan ni menim tjuv qysh baheeen letrat ketu ne GER Öse po kthena KS qysh eka shkru i madhi zot qashty rnoj nateenn Emir ..