Ja thirra Vllaun te dashures e i thash "Motren e ke ne motel me 2 djem", e pritem te dera dhe kur na pa... | Histori Të Jetës
ne motel

Ja thirra Vllaun te dashures e i thash “Motren e ke ne motel me 2 djem”, e pritem te dera dhe kur na pa…

Ja thirra Vllaun te dashures e i thash “Motren e ke ne motel me 2 djem”, e pritem te dera dhe kur na pa… – Përshëndetje dua të tregoj për një histori timen po të jetë anonim. Jam X nga Kosova jetoj ne Kosove nuk më ec fati në dashuri pse nuk e kam idenë. Para katër viteve njoha një femër në Kosovë nëpër mes telefoni kemi biseduar disa kohë dhe një ditë më kërkoj të takohemi. Mir shumë e caktuam ditën kohën dhe vendin se ku do takohemi u takuam ne të dy ajo kishte pasur me vete edhe një motër me te re me vete ishte e mbuluar ajo u prezantuam dhe shkojmë në një kafiteri pimë kafe dhe biseduam gjer e gjat me te në prezencë të motrës së saj. Pas pak motra e saj tha un dua të dal se kam pun po ju le vetëm të bisedoni me motrën dhe në vazhduam aty gjetëm një mirëkuptim në mes nesh dhe filluam lidhjen tonë pas tri ditë dolëm përsëri dhe në takimin e dytë me tha se me nuk mund të dal pa biseduar me vllaun e saj qe të jen ne njohuri edhe familja e saj. Morra numrin vëllait të saj i bije telit dhe posa hapi ju prezantova un dhe desha ta njoftoj se un me motrën e tij kishim filluar një lidhje aty i erdhi mirë vëllait të saj dhe pranoj që në të vazhdojmë lidhjen tonë pasi që edhe vëllai i saj ishte në dijeni se me kënd po del motra ishte shum reale qetë dije edhe familja e saj që ka një lidhje të re pas disa takimeve me thotë se ajo kishte qenë e martuar e kishte një djalë po djali jetonte me babin e vet kështu që ishte bukur kohë që kishim biseduar dhe asnjëherë nuk kishte treguar realitetin dhe posa me tregoj mendova mirë dhe i thash mua nuk më pengon asgjë teti e as djalin që e kishte me tjetër sepse ishte ndarë me të arsyen e ndarjes e kam kuptuar pa një kohë ngase ajo nuk e linte në faj veten po e lente burrin kështu që kaloj bukur një kohë fillova të kisha disa dyshime të ajo ngase sjellja dhe veprat ishin krejt ndryshe un e doja shumë. Por një ditë më tha se kam mamin të sëmurë me duhet te shkoj ta shoh mamin e morra edergova afër shtëpisë ku jetonte ajo në një fshat të Kosovës dhe pas tri orve un shkova te një shok imi me ftoj për kafe aty me erdhi një sms nga ajo me pyti se kuje tani disi nuk pëlqej ajo pyetje dhe pas pak morra shokun dalim për të pirë kafe duke shkuar e pash nga larg se ajo ishte kthyer në qytet dhe i them shokut tim ngadalë pak se qenka femra ime me larg aty un e ndala kerrin parkova dhe po shikoj i bije telit të saj nuk e hap vetëm e shikon dhe nuk hap telin disa herë i bije ishte e kotë pas pak erdhi një makinë ku ishin dy meshkuj dhe ajo hip në atë makin dhe nisën unë i shkoj nga mbrapa me makinën time dhe i bije telit të saj nuk e hapi fare ishenoj sms e pys si je aje mirë si ke mamin aesht mirë mami me kthej dy fjalë pak më mirë kemi mysafir nuk kam kohë të shkruaj i them ok klb dhe e shoh se makina që ishte ajo në atë makin shkoj hyri ne një motel dhe un vetëm shikoja hyn mbrenda aty në motel dhe morra vellain e saj e i them ke kohe te pimë kafe me tha po e lam të takohemi aty afër motelit se ku ishte motra e tij dhe posa u takuam ulemi aty afër pimë kafe dhe fillova ta pys për mamin se si është më tha mirë është mami shumë nuk ka qenë e sëmurë fare aty u ndjeva pak keq po i them ku është motra jote më tha ishte deri te shpija morri diq dhe ka dalur për disa pun të saj i them. Jo jo motrën e ke këtu afër në motel është më dy meshkuj ka hyrë aty e ke nuk besoj aj atë që i thash unë po nat moment i them eja tash do e sheh me sytë e tu dëshmi të gjallë nuk vonoj shumë. Dolën po aty pranë hyrjes në garazhin ku ishin më makin ata un ju bllokva daljen me makinën time posa dolën met e shtangur ajo kur na pa bashk me vllaun e saj dhe aty morri fund gjdo gjë me te me humbi mua e humbi familjen e vet nga ajo ditë edhe familja e hodhi jashtë familjes dhe tash katër vite ka mbetur rrugëve bashk me at motrën e vogël që ishte e mbuluar për sy e faqe kjo është e tëra histori e imja me ka humb besimi nuk mund të besoj shumë.