Gruan e tradhetoja saher me vinte shansa, tani vajzat me thone ti per neve nuk egziston... | Histori Të Jetës
Gruan e tradhetoja saher me vinte shansa, tani vajzat me thone ti per neve nuk egziston...

Gruan e tradhetoja saher me vinte shansa, tani vajzat me thone ti per neve nuk egziston…


Gruan e tradhetoja saher me vinte shansa, tani vajzat me thone ti per neve nuk egziston…-Fillimisht ju përshëndes të gjithëve dhe dua te ngelem anonim. Doja të tregoj historinë e jetës time. Jam një burrë 39 vjeçar, jam i martuar qe 15 vite, kam dy vajza, dhe isha shumë i lumtur më gruan dhe vajzat të mia por nuk dija të vlerësoj këtë lumturi… Para dy vitesh u njoftova me një tjetër femër, në fillim doja vetem te tallemte me këtë, por pastaj rash në dashuri me këtë. Nisja te largohem nga gruaja ime, çdo ditë nisja të ofendoja gjithmonë më shum, nisem të kapem gjithmonë më shumë. Gruaja ime më thonte “çfar ke? Pse po më ofendon? Mos ke ndonjë tjetër?” Por unë gënjeja dhe i tash jo. Pas disa ditësh ajo mi zuri mesazhet dhe i kuptoj të tëra.. Më tha “largohu nga ajo tjetra sepse ke dy vajza më mua, ti fali të gjitha, kthehu jetës normalë; por unë nuk e dëgjoja fare dhe nisja të vazhdojë më at dhe çdo ditë u kapsha më gruan time dhe erdhi dita qe nuk mund ta duroj gruan time kshu dola nga shtëpia. Nuk mundem ti harroj lotet që qante gruaja ime më vajzat të mia kur dola nga shtëpia. Un vazhdova 3 muaj më tjetrën. Gruaja ime ende më thonte të të kthehem në shtëpi, por unë nuk u ktheva.. Pas disa kohë u kapa më të dashurën, ajo donte vetem lek dhe jetë luksoze.. u ktheva në shtëpi.. Aq shumë u gëzuan vajzat e mia me gruan time por unë nuk mundja ti doja si më parë. Hyra në lidhje me tjetër femër, akoma e tradhtoja gruan time, mendoja se kjo ishte një jetë e bukur, por kjo jetë kshu ishte vëtëm një lojë. U tallja me gruan time kur ajo ende më donte dhe më thonte të kthem me at në jetën normalë, por jo, unë vazhdoja të urrej gruan time, nuk mundja ta shikoja në sy prandaj vazhdoja ta ofendoj çdo ditë dhe i tash “me harro se pse nuk mundem të të dua, unë dua një tjetër” ajo më tha “Mos se je duke gabuar shum sepse familja nuk jepet për një ku**”, prandaj e maltretova se pse e ofendoj të dashurën time. Gruaja ime thirri policinë dhe me përzunë nga shtëpia. Kur dola nga shtëpia gruaja ime më tha “ke humbur të gjitha, se pse familja esht gjëra që ka më shumë vlerë se gjitha tjera”, vajzat më than “babi, na humbë përgjithmon sepse ti na braktisë për një tjetër”. Pas pak kohe, bëra incident, kur i tregova të dashurës time ajo më tha “ik se nuk më intereson fare”. Atëherë kuptova gabimin tim. Ajo nuk ishte dashuri e vërtet. Kaloja 10 ditësh në spital, pastaj e thirra gruan time, i tregova incidentin që bëra dhe ajo erdhi në spital më vajzat, më tha “ça do tani nga ne kur ti na braktisë? Ku e ke të dashurën?” Tash “e dashura më ka lënë” dhe i kërkoja falje. Gruaja ime tha “sherohu pastaj do bisedojmë” Kur dola nga spitali i tash gruas time që kam dëshirë të kthehem në shtëpi, por ajo tha “jo, kthehu te e dashura jote se pse për në ke vdekur”. I kërkoja falje, e luta më gjith shpirt të më falje, por nuk arrija të më falje gruaja ime, por ajo tha “kur të lutem në për tu kthyer në shtëpi ti na braktisë “Prandaj kërkoja vetem një tjetër dëshirë: të ti shof vajzat të mia”, por ato than “babi, ti për në ke vdekur”. Pash qe gabova shumë, i humba të gjitha që ishin gjëra me më vlerë në këtë botë por nuk e dija, tani i lutem zotit që të mi fali të gjitha gabimet që bëra dhe që mundem të kthem tek gruaja ime. Më në fund dua ti them të gjitha burrave që janë te martuar dhe që kanë fëmi, mos ta braktisin gruan dhe fëmin për as një femër tjetër sepse as njëri nuk mund të të doje më shumë se familja juaj. Mos mashtrohi si unë. Për ker arsyeje e shkruajta historinë time.