Burri me ka len rrugeve te europes me dy femije te vogel,po me dhemb zemra kur i sho qe femijet kerkojn qdo gje dhe un smundem te... | Histori Të Jetës

Burri me ka len rrugeve te europes me dy femije te vogel,po me dhemb zemra kur i sho qe femijet kerkojn qdo gje dhe un smundem te…

Burri me ka len rrugeve te europes me dy femije te vogel,po me dhemb zemra kur i sho qe femijet kerkojn qdo gje dhe un smundem te…-Përshendetje Per gjith Ju..te Nderuar ktu shof lloj-lloj historie dhe Ngjarje….Edi se gjith secili per mes kësaj face e shpre dhimbëjn dhe ngushllohet me një far forme këtu duke i lexu komentet e juja…dhe ja ku jam une sot pa dasheje dhe me zemer te një nëne te thyer dhe Unë u bëra pjesë e këtyre historive..Unë jam një nën e re me dy fëmijë qe jeta..
Me solli në shum sfida e sidomos nëse je prind.Qdo gjë më ndrysh e përballon. Une u martova me një njeri duke menduar se.Dot jet njeri perkushtum ndaj meje…por Nuk ndodhi ashtu nuk kerkoja Asgjë me shum vetëm se te jet ne rrug te dreit dhe ti ket frik Allahun dhe te jet i perkushtuar te paketën ndaj fëmijeve te tij…mir por për fat të keq as kte nuk E bëri…devijoj duke len centin e fundit naper casino te mallkuar duke ja.marr fëmieve kafshaten e fundit,nuk pat nat qe Nuk qajta dhe qe Nuk e luta Allahun ta udhzojë në rrug te dreit ..por jo ai vazhdoj me jetën e tij te pa kontrolluar dhe duke mos dhen as një pergjegjsi per fëmiet e tij e aq më pak per mua qe thjesht isha bër një objekt i ofendimeve dhe pa dreitsirave të tij…si qdo kush ne kushte jo te mira dhe ne murrem rrugen emigrimit para pak kohe duke shpresu per një ndryshim dhe per një jet më të mir te paketën per fëmiet..erdhem ne eurp por prapë pergjegjsia etij dhe mos perkushtimi u be edhe me I madh ..ai Nuk la gjë pa ber edhe ktu dhe iku..duke më len rrugve te europes me dy fëmij si engjuj qe me djeg shpirti kur i sho qe kerkojn qdo gjë dhe smund te arrij te bej Asgjë me dhemb zemra kur i degjoj duke kerku baban e tyre dhe smund tju jap as një pergjigje.Me zemer te thyer ju lus vllezer dhe motra keni kujdes me ken krijoni Familje juve qe keni një Familje ju Lutem mos tradhtoni mos lendoni se Uallahi kjo dunja është shum e shkurt nëse para fmiljes ju ik pergjegjsive Uallahi keni me dal para Allahut Atëher ka me kan vonë per pendimë..lus Zotin ti udhzon dhe ne qdo Familje te qon dashuri harmoni Repsekt shendet dhe ne rrug te hajrit. Uallahi kjo dunja është shum e shkurt nëse para fmiljes ju ik pergjegjsive Uallahi keni me dal para Allahut Atëher ka me kan vonë per pendimë..lus Zotin ti udhzon dhe ne qdo Familje te qon dashuri harmoni Repsekt shendet dhe ne rrug te hajrit Allahu ju begatoftë.Amin Allahu ju begatoftë.Amin