fbpx

As burri jem sme terhek si ai djali i marketit, spo muj me nal veten, jom bo si e varun prej tij...

As burri jem sme terhek si ai djali i marketit, spo muj me nal veten, jom bo si e varun prej tij…


Pershendetjee amuni me postu ne faqe anonim ju lutem, un jam e martuar por po kom ndjenja shum te deshires per te bere mardhenje sun pe kontrolloi veten, shkova me nje market dhe e takova nje djal qe punon aty ai mkqyshi me keshi tash jena hi kontaktt , kur po shkrujm poshkruj tema te nxehta pom knaq shum pom doket jom ra ndashni me to nshikim tpar si ekom pa ma ka therr zemrenn, po tashh pom vin menime shumm po kom qeff me dal me provu niher me to po spe di qysh me vepru se po tutna se shum pom pelqen jom bo si e varun prej ati edhe ai njjejt prej meje si te veproj edi qe jom gabim po spomuj me nal vetenn pom vjen…(vazhdon historia me poshte…)

inati qysh rash nto shum me terhekk ai djal , as burri jem sme terhek aq shumm njefar shkendije pr mrenaa mka dhez podu me dal me to, po knej spodu me tradhtu burrin podu me vashdu jeten tem, amo prej ati spomuj largona ja kom nis me ra kok e kemb per to ju lutna ndihmomni, edhe ai osht i nartum po mka than qe mterjek teper shum spo di qysh mu largu spodu mej hi fellit me shumee se dyt jemi te martumm , nimomni ju lutemmm