fbpx

Fleja neper podrume e haja ushqim te dobet vetem ta bleja shtepine ku me thoshte gruaja, sot jam i divorcuar jam mbet si "qyqe" vet e pasurin ja kam lene ish gruas...

Fleja neper podrume e haja ushqim te dobet vetem ta bleja shtepine ku me thoshte gruaja, sot jam i divorcuar jam mbet si “qyqe” vet e pasurin ja kam lene ish gruas…


Fleja neper podrume e haja ushqim te dobet vetem ta bleja shtepine ku me thoshte gruaja, sot jam i divorcuar jam mbet si “qyqe” vet e pasurin ja kam lene ish gruas..-Përshendetje grupi ja një djal 44 vite i lindur jash kosoves më inponoj koha të jetoj nē kosov kam jetuar nje koh si ri ne perendim po filloj lufta në kosovë dhe vendosa ti bashkangjitna poullit tim pas ca mujve ne luft u plagosa dhe sod jam Invalidit me 30% po pasi u kry lufta njoftova një vajz nga kosova dhe ju tregova se nga jam se qe jam i varfër materialisht pa të adhura matriale dhe që jam i plagosur gjat luftes me erdh mir që me prangt kështu se si jam dhe i thash se jeta esht e gjat dhe mesiguri dotë bejm nje pasuri e nje shtëpi me nje dhom pas ca kohe vendosem qe te jetojm bashk dhe te martohemi dhe na fali zoti dy djem por ne ende i kisha kushtet e veshtira dhe vendosa të dal prap ne europ fillova të punoj dhe të përparoj filluam të kërkojm ne tok të ndertojmi nje shtëpi por gruja nuk ishke dakord ne periferi te qytetit vetem ne qender dikun se larg ju doke qendra 1kolometer e ketu pak fillun fjalt te kqija se deri ne ket koh kem qen te lumtur ekeshtu me diskutime vendosa ta ngoj gruan e blejtem ne qender te qytetit ku të lendue pluri dhe zhurma banesa e vjeter e 60vjeqare.Un prap punojsha ne kurbet mledhsha pare flejsha na per pudrume hajsha ushqime te dopta vetem te baj pasuri po ketu filluan problemet ti po knaqesh ne europ po shetitesh jeta e mir …… e shum shum tjera vendosa qe ta bi edhe gruan ne eu erdhe nejti dy muja dhe filloi te merzitej ktu nuk po rrika spaska njerz vetem plaka dhe çen skam ardh ta shoh lumin keshtu qe me nje fjal monotoni dhe iku mbrapa ne kosov . dhe filluna perseri problemet thojke leje europen hajde ne kosov un isha ne te zez kisha ca dukumente udhtimi po drejt pune jo dhe vendosa te jetoj ne kosov u ktheva blejta nje tok dhe ndertova edhe nje shtepi po mas cakohe metem pa pae me thojke shko tash isha ne hall shko rri eja filzna problemet te mdha keshtu qe erdh puna der te divorci dhe u ndam keshtu qe krejt pasurijen ja kam lan femive te mi dhe ish grujes e un u largova nga kosova dhe sod jetoj ne perendim si çyce vet ka rregulluar dukumentat kam hap nje firm keshtu qe deshta te ju them grupit qe pasuria po shkojke po vike por familja kur po shkatrroke nuk po tu deshin paret dhe me jepni nje mendim ju lutna qka të baj se u bë nje koh e gjat qe skam kontak me gruan po me fëmi shihemi dhe kem kontakte Ju lutem te jet anonym jupershendes te gjith shqiptarve