Zgjateni doren per ndihmë , Ka mundesi ta hup shikimin ky djal ne foto por ndihma juaj financiare do i ndihmoj ta shpetoj syrin tjeter dhe...! | Histori Të Jetës

Zgjateni doren per ndihmë , Ka mundesi ta hup shikimin ky djal ne foto por ndihma juaj financiare do i ndihmoj ta shpetoj syrin tjeter dhe…!

Zgjateni doren per ndihmë , Ka mundesi ta hup shikimin ky djal ne foto por ndihma juaj financiare do i ndihmoj ta shpetoj syrin tjeter dhe – Ju kisha lutur ta publikonit se mbase ndonje i ka mundesit dhe e ve doren ne zemer. Pershendetje. Ju bej thirrje ta vini doren ne zemer per kete rast kaq kritik. Ky quhet Vladimir Perndoj ..eshte nga fshati i torovices dhe eshte 22 vjec. Ai ka lindur me nje problem ne njerin nga syte…por me e keqja nuk eshteh kjo.. ka nje vite qe atij po i humbet pak nga pak edhe syri tjeter. Per ta bere operacion i kan kerkuar 4 mij euro qe ska as mundesine me te vogel ti mbledhe .. ju bej thirrje te gjith atyre qe kan mundesi sadopak nje shume sado te vogel ta zgjasni doren drejt tij.. te gjith nga pak mund te bejme shum per jeten e tij .. Cdo sekond qe kalon ja shuan me shume mundesine e shikimit .. Me dore ne zemer do ju kisha lutur ta mendonit per nje moment jeten tuaj erresire…nuk ushqeheni dot..nuk dilni dot ..nuk beni dot asgje as hapin me te vogel ..eshte e tmerrshme vetem ta mendosh jo me te zgjohesh dite per dite shoke me verbimin e ne vend qe te thuash “faleminderit Zot qe me zgjove dhe sot ” thua ” pse o Zot me zgjove dhe sot”!! Le ti mohojm nje “qejf” vetes sot dhe tja dhurojm atij …Zgjateni doren per ndihmë , Ka mundesi ta hup shikimin ky djal ne foto por ndihma juaj financiare do i ndihmoj ta shpetoj syrin tjeter dhe