Un jam një grua që bëj mardhënje me tre burra të martuar , Kur burri im më tradhëtoj un u dëshpërova shum dhe

Un jam një grua që bëj mardhënje me tre burra të martuar , Kur burri im më tradhëtoj un u dëshpërova shum dhe…!

Un jam një grua që bëj mardhënje me tre burra të martuar , Kur burri im më tradhëtoj un u dëshpërova shum dhe – Do perpiqem me shkrujt sa ma shkurt që mos të ju lodhi me shkrim të gjatë.Jam 52 vjeqare dhe u divorcova pesë jvjetë më parë pasi burri im më kishte tradhtuar.E takova një burrë të mrekullueshëm në një festë dhe e kuptova se sa shumë më mungon seksi.Kohët e fundit jam ndjerë se kam kaluar një kohë të mjaftuesme vetëm kështu që mendoj se dua ta gëzoj përsëri jetën. Kam rezervuar një vend në një festë në Itali dhe kam kaluar një kohë të mrekullueshme.E takova këtë njeri nga SHBA-të në hotelin tonë bregdetar. Biseduam dhe u takuam për darkë disa herë.Ai ishte gjithashtu i divorcuar dhe vetëm pak më i vjetër se unë, por ai do të kujdeset për veten.Në mbrëmjen tonë të fundit shkuam për një shëtitje në plazh, dorë për dorë. Ne u puthëm dhe e dija se të dy donim diqka më shumë kështu që u kthyem në dhomën time.Seksi më bëri të ndihesha si gjysma e moshës time dhe ai e kaloj gjithë natën në shtratin tim.Duke mos pasur seks për kaq kohë, dukej mrekullueshëm.Ditën tjerër kur u zgjova ai tashmë kishte shkuar pa lënë numrin e tij.Fillimisht u lëndova, por kur u ktheva në shtëpu, e kuptova sa më kishte munguar seksi.Kam vendosur që jeta ime të ndryshoj.Është një njeri që unë e shoh në park, derisa shëtis me qenin tim. Shpesh ndalemi për një bisedë dhe herën tjetër kur e pashë unë fola me të për të dalë për një pije.Ai është i martuar, por dukej shumë i etur kështu që arriti të unë kadale.AI kërkoj një puthje dhe pastaj përfunduam në shtratin tim. Tani ne kemi seks të mirë dy herë në javë.Që atëherë kam shtuar edhe burra të tjerë të martuar në listën time, nga asnjë në tre burra.Motra im është tmerruar nga ajo që po bëj. Nuk është puna e saj, por a duhet të ndihem fajtore? Un jam një grua që bëj mardhënje me tre burra të martuar , Kur burri im më tradhëtoj un u dëshpërova shum dhe