fbpx

Un dal me kolegun sepse aj nuk e dashuron gruan e tij , Aj esht afer meje ne gjdo situat si ne te mir po ashtu dhe ne te keqe jam ne dilem per

Un dal me kolegun sepse aj nuk e dashuron gruan e tij , Aj esht afer meje ne gjdo situat si ne te mir po ashtu dhe ne te keqe jam ne dilem per…!


Un dal me kolegun sepse aj nuk e dashuron gruan e tij , Aj esht afer meje ne gjdo situat si ne te mir po ashtu dhe ne te keqe jam ne dilem per – E dërgova në shtëpi shokun time më të mirë dhe përfunduam duke bërë mardhenje si të çmendur.Ai është 29 vjet dhe ka  grua  e madje dhe fëmijë me të. Unë jam një vajzë beqare 25 vjeçare.Ne u njohëm para pesë muajsh kur unë fillova punën në një firmë.Tërheqja ishte e menjëhershme. Më pas menaxheri jonë shkoi për të punuar me promocion në një vend tjetër dhe organizoi një ndejë përshëndetëse ku na ftoi të gjithëve në një klub në qytet.Unë vendosa të vozisja sepse nuk kisha pirë por shoku im kishte pirë shumë.I thashë që do ta dërgoja në shtëpi por ai ecte rreth makinës në park dhe më tha se gruaja e tij do të çmendej nëse e shihte me mua, andaj i sugjerova që të vinte tek unë dhe ta pinte një kafe që të kthjellej.Mendova se ishte ajo por ne ishim duke u puthur sapo u futëm brenda shtëpisë sime.Ne nuk mundëm të ndaleshim dhe bëmë mardhanie të mahnitshëm.Ne filluam të dilnim shpesh pas kësaj dhe mardhaniei ishte çdoherë e më i mirë.Motra e partneres së tij punonte në firmën tonë në një departament tjetër kështu që ne duhet të ishim të kujdesshëm dhe zakonisht takoheshim në shtëpinë time.Ai më ka treguar se nuk dëshiron që të jetë me partneren e tij dhe se ajo zihet shumë me të.Ai më ka thënë se është ende me të për shkak se ka frikë se ajo do të largohet me fëmijën e tyre dhe ai nuk do ta shohë.Unë jam dashuruar në të dhe dua vërtetë që të jem me të sepse jam një person i ndershëm, por kam frikë se do të jetë një përfundim i hidhur në fund.Kam provuar të përfundoj me të por çdoherë përfundojmë duke u kthyer tek njëri tjetri.Ai është personi i vetëm që unë kam shkuar tek ai kur kam pasur ndonjë problem dhe ai është gjithmonë aty kur unë jam keq. Un dal me kolegun sepse aj nuk e dashuron gruan e tij , Aj esht afer meje ne gjdo situat si ne te mir po ashtu dhe ne te keqe jam ne dilem per