Te gjitha historite Archives | Page 939 of 954 | Histori Të Jetës
Burri me tha masi qe nuk mundemi te kemi femij ti tradhetom me kon te duash dhe un te tradhetoj me kon te dua , Faji esht tek burri im qe ne nuk mundemi te kemi femij por keto fjal kur i ndegjova mua me ra

Burri me tha masi qe nuk mundemi te kemi femij ti tradhetom me kon te duash dhe un te tradhetoj me kon te dua , Faji esht tek burri im qe ne nuk mundemi te kemi femij por keto fjal kur i ndegjova mua me ra…!

Burri me tha masi qe nuk mundemi te kemi femij ti tradhetom…