Hoxha me tha burri yt 50% nuk esht vetvetja dhe ka nje dashnore tjeter , Nuk mundem te ndihmoj ne asnje menyr deri sa burri yt te vjen ketu tek un dhe te kerkoj ndihme kjo esht arsyeja pse un ju shkruajta dua qe te me ndihmoni dhe

Hoxha me tha burri yt 50% nuk esht vetvetja dhe ka nje dashnore tjeter , Nuk mundem te ndihmoj ne asnje menyr deri sa burri yt te vjen ketu tek un dhe te kerkoj ndihme kjo esht arsyeja pse un ju shkruajta dua qe te me ndihmoni dhe…!

Hoxha me tha burri yt 50% nuk esht vetvetja dhe ka nje…