Histori Dashurie Archives | Page 698 of 710 | Histori Të Jetës
Ne po prisnim njerzit e tij per me mar fjalen e nuses i dashuri me tha jemi ngut pak dhe nuk do fejohemi ,Pasi qe un u bera e zoja e vetvetes mbas disa vitev aj me lajmrohet me thot se un do te mbys veten nese ti nuk do te

Ne po prisnim njerzit e tij per me mar fjalen e nuses i dashuri me tha jemi ngut pak dhe nuk do fejohemi ,Pasi qe un u bera e zoja e vetvetes mbas disa vitev aj me lajmrohet me thot se un do te mbys veten nese ti nuk do te…!

Ne po prisnim njerzit e tij per me mar fjalen e nuses…