Un jetoj ne gurbet dhe jam ne lidhje me nje djal qe po mendoj se me ka vetem per interes , Sepse kur un erdha ne gjermani aj djali me tha mua se jam nervoz kam mbetur pa para dhe un nuk mujta me u duru dhe i thash

Un jetoj ne gurbet dhe jam ne lidhje me nje djal qe po mendoj se me ka vetem per interes , Sepse kur un erdha ne gjermani aj djali me tha mua se jam nervoz kam mbetur pa para dhe un nuk mujta me u duru dhe i thash…!

Un jetoj ne gurbet dhe jam ne lidhje me nje djal qe…