Pas 20 vitesh martes u ndava nga burri , Nuk don me ndegju qe dikun ka vajzat e veta po ashtu edhe fisi i tij jau ka mbyll dyert vajzave dhe

Pas 20 vitesh martes u ndava nga burri , Nuk don me ndegju qe dikun ka vajzat e veta po ashtu edhe fisi i tij jau ka mbyll dyert vajzave dhe…!

Pas 20 vitesh martes u ndava nga burri , Nuk don me ndegju qe dikun ka vajzat e veta po ashtu edhe fisi i tij jau ka mbyll dyert vajzave dhe – Mirbrema te gjitheve edhe une po ju shpreh brengen time.Jam nje grua 36 veq pas nje 20 vitesh martes jam divorcuar se burri im u dashuruar me nje grua tjeter dhe na shkatrroj familjen ai u martua me te dhe e solli ne shtepi mua me dy vajzat me nxorri ne rrug kam dy vjet qe jam divorcuar jetoj me qira dhe ka dy vjet qe nuk pergjigjet per vajzat as nuk interesohet fare sikur nuk ka pas kurr femij nuk do tja dij se ka dy vajza ne rrug te madhe as gjajallaret as hallat as nena e burrit nuk komunikojn me vajzat as ne telefon si morin as ne rrug si takojn fare i kan ndar vajzat nga fisi per te mir e per te keqe vajzat ndjehen si jetime pa anje loj mbeshtetja me dhimsen ne shpirt dhe pse bej te pa munduren tju jap ngrohtesi ai as ne gjygj nuk ka ardh e kam perballu vetem gjygjin tani duhet me hedh shtepin ne gjygj por nuk kam mundesi te paguaj perseri avokat nuk di si do veproj se si do behet halli im ju lutem me jepni ne keshill.Pas 20 vitesh martes u ndava nga burri , Nuk don me ndegju qe dikun ka vajzat e veta po ashtu edhe fisi i tij jau ka mbyll dyert vajzave dhe