Lere te fejuarin se un do te grabis , Ne dashurohemi shum por kam frike nga familja ime se nuk do ma falin asnjeher edhe pse un nuk e dashuroj te fejuarin tim por jam ne pozit shum te veshtir nuk di qfar te bej dhe

Lere te fejuarin se un do te grabis , Ne dashurohemi shum por kam frike nga familja ime se nuk do ma falin asnjeher edhe pse un nuk e dashuroj te fejuarin tim por jam ne pozit shum te veshtir nuk di qfar te bej dhe…!

Lere te fejuarin se un do te grabis , Ne dashurohemi shum…