Nuk kish ma veshtir se me shtri doren per buken e gojes , Shkaketar esht burri im nuk i intereson per shtepin dhe...! | Histori Të Jetës
Nuk kish ma veshtir se me shtri doren per buken e gojes , Shkaketar esht burri im nuk i intereson per shtepin dhe

Nuk kish ma veshtir se me shtri doren per buken e gojes , Shkaketar esht burri im nuk i intereson per shtepin dhe…!

Nuk kish ma veshtir se me shtri doren per buken e gojes , Shkaketar esht burri im nuk i intereson per shtepin dhe – Mirmbrama jeni mat mirt du tmbes anonime ju lutem. Historia ime asht qa e tmerrshme sa sdi nga tja filloj jam bje nen e tre fmive e vultures shum burr me than Qe ekam veq per nsy tnjerzve se as per fmi si intereson na Len Edhe pa buk as punon as kurxha si intereson per nshpi shpin ma kan maru familja mkan nimu deri para dy vite tash as familja sum ndimon ma ran se met lyp fmit buk e mos Me pas As qata skish ma ran njet shpesh menoj edhe veten me lendu po beso Se fmive sish let mja kthy shpinen mu nda fmit smi lajn mi morr tfamiljs mi lan e du Qe si kqyr aj psikopat Se edhe Tüten ni or mi lan me ta Tüten Se mrre nsy tfmive spo di a ti ja mbaj sot erdha te familja jeme se dje skum pas sha mju dhan me hangr familja mvetn sha ki Thash smuj ma me prballu ket jet mthan vet eke xhet sha dush ban ktu ske ven me fmi qoja fmit rri si ti qoj mem dek per buk sit shkoj prap pa buk kisha desht naj mendim Apo ndim Pi dikujt se aj asht psikopat edhe mene madh sa Qê edhe me shku me morr ndima dikun sum Len nerzt spe dit se un jam tu jek per buken e gojs ju lutem vnone Dorn nzemr dhe sha kishit ba nven tem kush ka shpirt she beson ne Zot  mkishi ndimu dikush ju lutem anonim Se edi Qe ni minut sum Len me jetu nese edin Qe ju kum shkru natn e mir Nuk kish ma veshtir se me shtri doren per buken e gojes , Shkaketar esht burri im nuk i intereson per shtepin dhe