Kurrë nuk e kam tradhëtuar gruan time , Deri sa takova mbesën e shokut tim e cila ësht 24 vjeqare dhe

Kurrë nuk e kam tradhëtuar gruan time , Deri sa takova mbesën e shokut tim e cila ësht 24 vjeqare dhe…!

Kurrë nuk e kam tradhëtuar gruan time , Deri sa takova mbesën e shokut tim e cila ësht 24 vjeqare dhe – Kam pasur seks të madh me një mysafire në një martesë ku isha dëshmitar. Problemi është se unë jam i martuar,  por jeta ime seksuale me gruan time ka qenë në rrezik për vite me radhë.Unë jam 45-vjeçar dhe kam një punë të mirë dhe një shtëpi të këndshme. Unë kurrë nuk e kam tradhtuar gruan time më parë. Pastaj, si ta bëja këtë, kur pi pilula për shkak të problemeve me tensionin e gjakut?Një shok i vjetër i imi më kërkoi të bëhesha dëshmitar kur u martua kohët e fundit. Nuk më pëlqen të bëj fjalime, por ndjeva se nuk mund të thoja jo.Gruaja ime u tërhoq në minutën e fundit, sepse ajo e hetoi se do të sëmurej nga gripi. U ndjeva keq, pasi me mbështetjen e saj do ta bëja këtë më mirë.Fjalimi im shkoi mirë, pastaj erdhi disko. Kam pirë disa pije dhe jam ngritur në sallën e vallëzimit duke e mashtruar veten se vallëzimi im ishte i nxehtë.Pastaj vura re një vajzë të bukur bjonde. Ajo buzëqeshi tek unë dhe filluam të shikoheshim. U ndjeva përsëri si 20 vjeçar.Të tjera valle hodha më vonë pasi bleva një pije. Ajo ishte 24 vjeçare dhe ishte mbesa e shokut tim. Ne biseduam dhe qeshëm sikur ta njihnim njëri-tjetrin me vite të tëra.Si unë, ajo po qëndronte natën në hotelin ku po mbahej daasma. Kur mbaroi muzika, ajo më çoi lart në dhomën e saj. Ne bëmë seks të pasionuar pa frikën më të vogël të ndonjë problemi.Që atëherë unë kam qenë në një vorbull. A është mosfunksionimi i ngrerë për shkak të mjekimit tim apo është më shumë se gruaja ime nuk  bën seks më me mua?Vajza nga dasma më ka kontaktuar dhe më ka thënë se do të më shoh përsëri.Ajo nuk është shumë më e vjetër se dy vajzat e mia në universitet.A ta ndjek zemrën time, ose të varros kokën time në rërë, të mos pretendoj se ndodh asgjë dhe të kthehem në të qenit Z. Floppy në dhomën e gjumit në shtëpi? Kurrë nuk e kam tradhëtuar gruan time , Deri sa takova mbesën e shokut tim e cila ësht 24 vjeqare dhe