"Jom shum pishmon qe kam qen e lidhur me ni djal ne Kosovë,Kam frikë se askush nuk do më mer pasi qe"... | Histori Të Jetës

“Jom shum pishmon qe kam qen e lidhur me ni djal ne Kosovë,Kam frikë se askush nuk do më mer pasi qe”…

“Jom shum pishmon qe kam qen e lidhur me ni djal ne Kosovë,Kam frikë se askush nuk do më mer pasi qe”…-Jom nje vajzë me mbules 19vjeqare nga Kosova e kam kryer shkollen e mesme tani punoj ka 3muaj ne zvicer.Si krejt femrat dua qe ta tregoj edhe une historin time si e re edhe une u dashurova meni mashkull familja ime kundershtuan shum sepse isha e re 17vjeqare me veshtersi e pranuan une mendoja qe isha e pjekur ngase dashuria nga njeher potë vërbojke isha e fejuar 1 vit e gjys si e re ai nuk me kuptonte pastaj patem disa probleme dhe jemi ndar pastaj jemi pajtu apet i njejti sen ai nuk me kuptonte me ndalonte te dal me familjen time nuk mi lejojke te drejtat e mia ti perdori mendonte vetem per veten e tij familja deshironte qe te bashkohemi perseri me thojshin jepja edhe ni shanc ndoshta permisohet shum here ikom dhon shanca shum here kom duru edhe t’pa drejtat qe mi bente gjithmon me fajsonte mua per gjdo gjë ka fundi ja nisi te mos me besonte sipas menimit tim nese te nje qift ska besim ska as dashurii nuk mundesha ta duroja me shum dhe i dhash fund lidhjes qe kisha me atë djal sepse nuk mundesha ta qoj jeten me ni person qe nuk me besonte qe nuk mi lejojke te drejtat e mia ti perdori gjdo femer ka një ëndërr per vete nuk deshiroja qe te perzihet ne familjen time se qfar bej tani jom me e lir ne shpyrt kisha shum stres presion ngarkes dhe jom shum pishmon qe kam qenë me ni person si ai 1vit e gjys dhe jom shum pishmon qe kam qen e lidhur me ni djal ne Kosovë sepse asni femer nuk duhet te lejoj burrin e saj tja bëj te pa drejten . Kisha dasht prej jush te më jepni nje këshill qfarë te bëj nese ai me kthehet a meja fal perseri si gjdo her me falje apo te vazhdoj jeten time si femra tjera edhe pse kam qenë e fejuar kam fjetur me të nga njeher kam frik se askush me mer arsya qe kam qenë e fejuar do te doja qe nje dit te vi një mashkull ne jeten time qe ika frik Zotit dhe te mos me bëj padrejtsi te me kuptoj nga njeher menoj te largohem nga kosova te shkoj jasht vendit pergjithmon sepse kom shum presion prej njerzve tum bo pytje per atë pse jeni ndar bashkohu perseri por une jom lodh teper ne shpyrt prej atij askush nuk me kupton qe nuk mundem keshtu te vazhdoj ju lutem te me jepni ni keshill se qfar te bej.Ju faleminderit shum