Ja vrasin të dy Prindërit, dhe më pas vajzën 4 vjecare e mbysin ne licen! | Histori Të Jetës

Ja vrasin të dy Prindërit

Ja lendusin të dy Prindërit, dhe më pas vajzën 4 vjecare e mbysin ne licen!

Ja lendusin të dy Prindërit – Një vajzë katër vjeçare është lenduur nga disa plaçkitës pasi është mbyllur në makinë bashkë me trupat e prindërve të saj të lendurë dhe është hedhur në liqe. Konstantini, 35 vjeçar, dhe gruaja e tij Inna Larkov, 32 vjeçare, vozitën dy orë për të shkuar në një vend në rrethinë të Krimesë bashkë me vajzën e tyre Arina, për të blerë një makinë të re të cilën Konstantini e kishte parë online. Ata arritën në fshatin e vogël të quajtur Geroevskoe dhe takun dy burrat të cilët thanë se janë pronarët e makinës.

Por, kur dy prindërit dolën nga vetura e tyre, Warder Raven Samar, 28 vjeçar, nxori armën dhe u kërkoi para. Konstantini provoi të përleshej me ta dhe u qëllua pesë herë në gjoks, i njëjti person qëlloi edhe gruan e tij në gjoks dhe kokë. Vrasësi kontrolloi dhe mori paratë – rreth 4000 euro – të cilat viktima i kishte sjellur për të blerë veturën, mori edhe telefonin dhe mbylli trupat në veturë. Ata detyruan vajzën, e cila kishte parë dy prindërit t’i vriteshin para syve, të kthehej në veturë, dhe e lëshuan veturën në një liqe. Samar më pas shkoi në punën e tij si gardian në Sevastopol pasi kishte kryer kr**in. Detektivët i ranë në fije lendusjes dhe gjetën edhe lendusësin, i cili pranoi se kishte kryer kr**in dhe rrëfeu edhe se si kishte rrjedhur ngjarja. Ai gjithashtu u tregoi detektivëve se ku ishte vetura me trupat e vdekur.

Policia fillimisht ishte njoftuar për rastin nga fqinjët e viktimave të cilët ishin shqetësuar dhe kishin thirrur policin, pasi familja nuk po kthehej në shtëpi dhe nuk po përgjigjeshin në telefon. Fqinjët më pas edhe vendosen posterë me fotografitë e familjes në qytetin e tyre në Feodosia pasi dëgjuan qenin e familjes tek lehte nga uria e etja i mbyllur në shtëpi.

“Të rriturit vdiqën nga plagët e marra nga plumbat, por asnjë shenjë plumbi nuk është gjetur në trupin e vajzës, ajo ishte në veturë e gjallë dhe u lendu në liqe”, thuhet në njoftimin e policisë.

Vrasësi pritet të dënohet me burgim të përjetshëm, por horrori i kr**it ka bërë qytetarët në Krime që të kërkojnë dënim me vdekje për Samar, transmeton Insajderi!