Historia e saj ishte e tmerrshme kishte pasur lidhje me burr te martuar , Por un u dashurova ne te e doja me gjithe shpirt dhe...! | Histori Të Jetës

- [ ] Pershendetje deshta te ndaj historine time me juve , para 1 viti e gjysme u njoftova me nje vajz ne ulqin qe jetojke ne norway ne kosov pushimi i saj nuk zgjati shum 5-6 dit edhe sa ke ne kosov shum jepke arsye qe ka interesim po u arsyetojke te familja qe nuk e lojn me dal, ok shkoj ne norway edhe pse o diqka e quditshme se u dashurova shum shpejt dikur ja nisi te ftohet po insistoja shum edhe e vazhdum biseden vetem me interesim nga un erdh koha e veres 2017 kisha shum mall veq me pa edhe dola ne aeroporto e pava 5 seconda se ishte me familjar tsaj, pushimin e kreu ne kosov eci drejt norvegjis po dikur ja nisi mem jep arsye ku shkonte, kur ishte ne pun etj. edhe pse historia e saj e kaluar ishte e tmerrshme per ta pranuar sepse ajo me tha qe kam kaluar me burr te martuar edhe pse nuk kishte humbur kurgjo me mendim te saj nje vajz vetem 20 vjeq edhe pse te un ishte mjegull gjithqka pranoja dikur isha i lodhur se è pava qe un qendroj vetem si rezerv me dergonte foto nga plazhi ne snap foto etj... po edhe pse ne vazhduam biseden asniher nuk e pranonte qe ka interesim te un, edhe ni dit i thash un e di arsyen e bisedes me ty po ti jo tha " nime skom arsye " veq po lendohesh ma shum edhe ok u bllokum e qela ni account tjeter e ofendova per te kalumen per fotot qe mi ka qu , po sdi e kam shum ne mendje nuk me hiqet me vjen ni lloj mllef te qaj

Historia e saj ishte e tmerrshme kishte pasur lidhje me burr te martuar , Por un u dashurova ne te e doja me gjithe shpirt dhe…!

Historia e saj ishte e tmerrshme kishte pasur lidhje me burr te martuar , Por un u dashurova ne te e doja me gjithe shpirt dhe –  Pershendetje deshta te ndaj historine time me juve , para 1 viti e gjysme u njoftova me nje vajz ne ulqin qe jetojke ne norway ne kosov pushimi i saj nuk zgjati shum 5-6 dit edhe sa ke ne kosov shum jepke arsye qe ka interesim po u arsyetojke te familja qe nuk e lojn me dal, ok shkoj ne norway edhe pse o diqka e quditshme se u dashurova shum shpejt dikur ja nisi te ftohet po insistoja shum edhe e vazhdum biseden vetem me interesim nga un erdh koha e veres 2017 kisha shum mall veq me pa edhe dola ne aeroporto e pava 5 seconda se ishte me familjar tsaj, pushimin e kreu ne kosov eci drejt norvegjis po dikur ja nisi mem jep arsye ku shkonte, kur ishte ne pun etj. edhe pse historia e saj e kaluar ishte e tmerrshme per ta pranuar sepse ajo me tha qe kam kaluar me burr te martuar edhe pse nuk kishte humbur kurgjo me mendim te saj nje vajz vetem 20 vjeq edhe pse te un ishte mjegull gjithqka pranoja dikur isha i lodhur se è pava qe un qendroj vetem si rezerv me dergonte foto nga plazhi ne snap foto etj… po edhe pse ne vazhduam biseden asniher nuk e pranonte qe ka interesim te un, edhe ni dit i thash un e di arsyen e bisedes me ty po ti jo tha ” nime skom arsye ” veq po lendohesh ma shum edhe ok u bllokum e qela ni account tjeter e ofendova per te kalumen per fotot qe mi ka qu , po sdi e kam shum ne mendje nuk me hiqet me vjen ni lloj mllef te qaj Historia e saj ishte e tmerrshme kishte pasur lidhje me burr te martuar , Por un u dashurova ne te e doja me gjithe shpirt dhe