Vjehrra me perzihet ne gjdo sen i thot burri qe un nuk di sen , Burri lun apratat edhe gjdoher kur i thom diqka me thot un e di se qka bej ti mos u merzit jam mundu me ja respektu familjen e krejt po aj prap

Vjehrra me perzihet ne gjdo sen i thot burri qe un nuk di sen , Burri lun apratat edhe gjdoher kur i thom diqka me thot un e di se qka bej ti mos u merzit jam mundu me ja respektu familjen e krejt po aj prap…!

Vjehrra me perzihet ne gjdo sen i thot burri qe un nuk…

Burri po kerkon te kemi mardhenje 3-she , Aj shikon shum filma per te rritur dhe per at nuk jam kunder sepse kemi shikuar dhe bashk por kte qe ma kerkon nuk po mundem ta pranoj dhe po me qudit fakti se ky esht musliman dhe

Burri po kerkon te kemi mardhenje 3-she , Aj shikon shum filma per te rritur dhe per at nuk jam kunder sepse kemi shikuar dhe bashk por kte qe ma kerkon nuk po mundem ta pranoj dhe po me qudit fakti se ky esht musliman dhe…

Burri po kerkon te kemi mardhenje 3-she , Aj shikon shum filma…