Burri po kerkon te kemi mardhenje 3-she , Aj shikon shum filma per te rritur dhe per at nuk jam kunder sepse kemi shikuar dhe bashk por kte qe ma kerkon nuk po mundem ta pranoj dhe po me qudit fakti se ky esht musliman dhe

Burri po kerkon te kemi mardhenje 3-she , Aj shikon shum filma per te rritur dhe per at nuk jam kunder sepse kemi shikuar dhe bashk por kte qe ma kerkon nuk po mundem ta pranoj dhe po me qudit fakti se ky esht musliman dhe…!

Burri po kerkon te kemi mardhenje 3-she , Aj shikon shum filma…