Babi i sjelli ne shtepi gruan tjeter me femijet qe kishin pas edhe ne qendruam aty , Deri sa filluan maltretimet e shumta nga ana e babit dhe u detyruam te dalim ne nje shtepi shum te keqe ku nuk mujshim as me u ngi me buk deri sa u shfaqe nje engjell qe

Babi i sjelli ne shtepi gruan tjeter bashk me femijet qe kishin pas edhe ne qendruam aty , Deri sa filluan maltretimet e shumta nga ana e babit dhe u detyruam te dalim ne nje shtepi shum te keqe ku nuk mujshim as me u ngi me buk deri sa u shfaqe nje engjell qe…!

Babi i sjelli ne shtepi gruan tjeter bashk me femijet qe kishin…