58 eshtra i kam te thyera nga burri im,Ne sy te mij kryen mardhenje me gra te tjera dhe... | Histori Të Jetës
58 eshtra i kam te thyera nga burri im,Ne sy te mij kryen mardhenje me gra te tjera dhe

58 eshtra i kam te thyera nga burri im,Ne sy te mij kryen mardhenje me gra te tjera dhe…

58 eshtra i kam te thyera nga burri im,Ne sy te mij kryen mardhenje me gra te tjera dhe…-Mirmëngjesi redaksi e nderuar, edhe unë desha të zbeh një histori nga jeta ime, apo më mirë të them të përshkruaj përjetimet e mia këtu në këtë rubrikë.Para18 vitesh jam martuar me një njeri të poshtër, që nuk ka as idenë e një bashkëshorti. Edhe për gjënë më të vogël më ka goditur. Kur kemi patur miq vetëm keq ju ka folur për mua, ka ikur ditën e hënë gjoja në punë dhe është kthyer ditën e premte, pastaj ka dalur ditën e shtunë në ora 14:00 dhe është kthyer të dielën në ora 13:00 pra pas 23 orësh është kthyer. Dy vjet e gjysmë pas martese na ka lindur një djalë, jam kujdesur për djalin, ja kam përkushtuar gjithë vëmendjen djalit, pasi që burrin nuk e kam patur kurr në shtëpi.Pasi filloi djali që të rritet filloi ta malltretoj edhe djalin. Nuk më ka lejuar që të ndahem, pasi që më ka kërcënuar me vrasjen e prindërve të mi, dhe të vëllaut. Mi ka sjellur gra dhe ka kryer marrëdhënie intime me ato gra.Kur i kemi mbushur 5 vjet e gjysmë më ka lënduar tepër me makinë, i kam të numëruar 58 eshtra të thyer, edhe prap se prap më thot se Ti nuk ke asgjë, por Ti shtiresh!!!!Tash kam rënë në depresion, nuk kam aspak fuqi .Më ka larguar edhe prej familjes edhe prej shoqërisë, ju thotë se unë jam e çmendur, prandaj mos vin ata te neve. Mua më kontrollon për ç’do gjë që bëj dhe më justifikon!!! Djalin nuk e lejon që të dal me shokë askundi, nga njëra anë nuk i flet me gojë, as nuk don të dij për të nga ana tjetër e ndalon.Tash e kam vendosur përfundimisht që të ndahem, e di ka ardhur fundi, më keq se kaq nuk besoj se mund të bëhet. Edhe djalin e ka marr më qafë, jam penduar që kam pritur kaq gjatë, megjithëse më ka kërcënuar gjithmonë, por nuk mundem më, më është lodhur shpirti!!, Nuk dua ndonje kritikë apo justifikim, por kam dashur thjesht ti shpalos ndjenjat e mia.Tash e kam vendosur përfundimisht që të ndahem, e di ka ardhur fundi, më keq se kaq nuk besoj se mund të bëhet. Edhe djalin e ka marr më qafë, jam penduar që kam pritur kaq gjatë, megjithëse më ka kërcënuar gjithmonë, por nuk mundem më, më është lodhur shpirti!!, Nuk dua ndonje kritikë apo justifikim, por kam dashur thjesht ti shpalos ndjenjat e mia. Ju faleminderit për mirëkuptim, Zoti ju ruajt. Anonim ju lutem! Ju faleminderit për mirëkuptim, Zoti ju ruajt. Anonim ju lutem!